Silva: ‘Als ik me zo blijf voelen heeft het geen zin om shirt van Groningen aan te trekken’

Bruno Silva denkt dat hij voorlopig niet voor FC Groningen uitkomt. “Ik ben met mijn hoofd bij Ajax, dáár wil ik spelen. Dit is mijn kans. Als ik me zo blijf voelen heeft het geen zin om het shirt van Groningen te dragen, dan kan ik beter niet spelen. Maar ja, het is pas maandag.”

Toch houdt de speler hoop. “Ik ga er nog steeds vanuit dat het deze week goed komt, aan een arbitragezaak denk ik daarom nog steeds niet. Ik vind het jammer dat het zo gaat, vooral omdat ik een mooie tijd bij FC Groningen heb gehad, ik hoop ook niet dat de supporters nu boos op me zijn.”

Gisteren wist Johan Derksen in het tv-programma Voetbal Inside nogmaals fijntjes uit te leggen wat voor een vuil spelletje FC Groningen speelt: Groningen vroeg aanvankelijk 2 miljioen. Toen er daadwerkelijk interesse kwam verhoogde de club die prijs naar 2,5 miljoen. Toen Ajax dat bedrag bood kreeg men echter te horen dat de prijs veel hoger was, aldus Derksen.

Zie ook eerdere berichten:
11 januari 2008: Bruno Silva traint wel weer maar wil nog steeds naar Ajax
10 januari 2008: Silva komt niet opdagen op training Groningen en wil transfer naar Ajax forceren
10 januari 2008: Bruno Silva: ‘Ajax, Feyenoord of Fiorentina maakt mij niet uit’
10 januari 2008: Bruno Silva wil per direct naar Ajax
9 januari 2008: Nijland: ‘Niemand komt, niemand gaat bij Groningen; ook Silva niet’
8 januari 2008: Naast Ajax en Feyenoord meldt ook Fiorentina zich voor Bruno Silva
8 januari 2008: Groningen wijst bod van 2,5 miljoen op Silva af: opnieuw arbitrage?

Related posts