Krohn-Dehli mag vertrekken en Sarpong wil verhuurd

Michael Krohn-Dehli heeft volgens De Telegraaf te horen gekregen dat er voor hem geen plaats meer is bij Ajax. De Deense middenvelder speelde dit seizoen slechts een kwartier mee in de ontmoeting tegen Willem II (2-3 winst). In totaal speelde de eenmalig international vier duels voor de Amsterdammers. Twee seizoenen kwam hij op huurbasis uit voor RKC Waalwijk, vorig seizoen werd hij aan Sparta Rotterdam uitgeleend.

Vorig jaar zomer kreeg Krohn-Dehli al dezelfde mededeling te horen, maar de belangstellende clubs schrokken van de door Ajax verlangde transfersom. Bij die club staat de 24-jarige Scandinaviër nog tot medio 2009 onder contract.

Volgens de ochtendkrant heeft Jeffrey Sarpong aan Ajax laten weten dat hij graag verhuurd wil worden. De negentienjarige middenvelder debuteerde twee seizoenen geleden al, maar wist tot dusver nimmer door te breken.

Related posts