‘Standard weigerde miljoenenbod Ajax op Defour’

Standard Luik heeft onlangs een bod van Ajax van acht miljoen euro op Steven Defour geweigerd. Dat schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Defour, ondanks zijn negentien lentes al aanvoerder van Luik, wordt al jaren begeerd door Ajax (zie eerdere berichten hieronder).

De middenvelder werd in de zomer genoemd als potentiële opvolger van Wesley Sneijder. ‘We zitten niet achter geld aan, maar willen een prijs,’ citeert Het Laatste Nieuws de voorzitter van Standard, Reto Stoffler. Defour zelf is al langer op de hoogte van de interesse van Ajax waarmee hij regelmatig contact houdt. Hij liet onlangs weten echter pas aan het eind van het seizoen een vertrek te overwegen.

Zie o.a. de eerdere berichten:
5 januari 2008: Defour: ‘Ajax wilde ver gaan voor transfer’
5 januari 2008: Manager Steven Defour: ‘Contact met Ajax maar pas in de zomer praten’
16 augustus 2007: Defour mogelijk volgend seizoen alsnog naar Ajax
15 augustus 2007: Ook Steven Defour wijst Ajax de deur
7 oktober 2006: Ajax blijft Defour volgen en houdt telefonisch contact
11 juli 2006: Defour tekent bij Standard Luik
16 april 2006: Ajax dichtbij transfer van Steven Defour van Racing Genk

Related posts