KNVB Beker NAC – Ajax live op RTL7

Komende dinsdag en woensdag vindt de vierde speelronde voor de KNVB Beker plaats. Al deze achtste finales worden live of als samenvatting uitgezonden door RTL 7. Ook is er woensdagavond een samenvatting te zien van de Eredivisiewedstrijd De Graafschap – AZ. Op de eerste speeldag start om 19.50 uur een live-verslag van de wedstrijd SV Deurne – Feyenoord

Een dag later reist Ajax af naar Brabant om het daar voor de KNVB Beker op te nemen tegen NAC Breda. Deze wedstrijd is vanaf 19.50 live te volgen bij RTL 7. Na afloop komen de samenvattingen in beeld van: Heracles Almelo – FC Den Bosch en Quick Boys – Jong sc Heerenveen. Vervolgens wordt ook de loting voor de volgende ronde live in beeld gebracht: welke clubs treffen elkaar in de kwartfinale? Humberto Tan is hierbij aanwezig, Wilfred Genee presenteert vanuit de studio en Willem van Hanegem analyseert de wedstrijden. Het commentaar bij de live-wedstrijd komt van Leo Driessen.

Related posts