Ajax ziet in Velthuizen opvolger voor Stekelenburg

Piet Velthuizen heeft nadat eerder Feyenoord al interesse toonde nu ook een delegatie van Ajax achter zich aan. De getalenteerde doelman van Vitesse moet in Amsterdam de opvolger worden van Maarten Stekelenburg, wanneer deze kiest voor een avontuur over de landsgrenzen. Stekelenburg werd de afgelopen week in verband gebracht met het Engelse Tottenham Hotspur, dat in de reserve-doelman van Oranje de ideale vervanger zou zien van de bij tijd en wijlen schutterende Paul Robinson. Mocht Stekelenburg daadwerkelijk ingaan op de avances van de Premier League-club, dan komt volgens Omroep Gelderland Velthuizen in beeld om de positie onder de lat in Amsterdam over te nemen.

“Ik heb ook zoiets gehoord,” reageerde de goalie tegenover de regionale omroep. Of hij zelf ook te porren is voor een overgang naar de Arena, wilde hij echter niet kwijt. “Ik concentreer me alleen op VItesse. Als Stekelenburg blijft, is het sowieso niet aan de orde.”

Related posts