Bruno Silva: ‘Ajax, Feyenoord of Fiorentina maakt mij niet uit’

Volgens Bruno Silva was FC Groningen al dicht bij een akkoord met Ajax, maar deed algemeen directeur Hans Nijland de deur op slot. Silva moest blijven. Zelf benadrukt de verdediger nog niet met een andere club te hebben gesproken. “Eerst moet FC Groningen eruit komen met een club. Het maakt mij niet uit of het dan met feyenoord, Ajax of Fiorentina is, als ik maar hogerop kan,” aldus Silva tegenover Sportweek.

De Uruguayaan heeft al over zijn situatie met landgenoot Luis Suárez gepraat. “Luis hoopt alleen maar dat ik de stap kan maken zodat ik weer gelukkig ben. Het zou leuk zijn als we straks weer samen spelen.”

Zie ook eerdere berichten:
10 januari 2008: Silva komt niet opdagen op training Groningen en wil transfer naar Ajax forceren
10 januari 2008: Bruno Silva wil per direct naar Ajax
9 januari 2008: Nijland: ‘Niemand komt, niemand gaat bij Groningen; ook Silva niet’
8 januari 2008: Naast Ajax en Feyenoord meldt ook Fiorentina zich voor Bruno Silva
8 januari 2008: Groningen wijst bod van 2,5 miljoen op Silva af: opnieuw arbitrage?

Related posts