Voorzitter Nijland: ‘Niemand komt, niemand gaat bij Groningen; ook Silva niet’

FC Groningen heeft nog maar eens bevestigd dat het hun standpunt is om geen spelers in de winterstop te laten vertrekken. Voorzitter Hans Nijland in een speciale nieuwsbrief: “Met deze spelers hebben we de vierde plek gehaald en na de winter willen we met deze spelers die vierde plek behouden. De supporters kunnen dus rustig slapen. Er is geen sprake van een transfer van Bruno Silva naar Ajax of Fiorentina.”

“Groningen doet het de tweede seizoenshelft met de spelers die het heeft. Voor de winterstop is gebleken dat zij goed genoeg zijn. Prachtig om te horen dat er veel belangstelling is van andere clubs, maar nog mooier dat de FC spelers niet hoeft laten te gaan”, aldus Nijland.

Ajax deed afgelopen week een bod op Bruno Silva van ruim 2 miljoen euro.
Zie ook eerdere berichten:
8 januari 2008: Naast Ajax en Feyenoord meldt ook Fiorentina zich voor Bruno Silva
8 januari 2008: Groningen wijst bod van 2,5 miljoen op Silva af: opnieuw arbitrage?

Related posts