Jaakke polste Seedorf voor terugkeer naar Ajax

Ajax werkte deze week in Dubai niet alleen twee oefenwedstrijden af, maar ook greep Ajax het verblijf in het Midden-Oosten aan om Clarence Seedorf aan de tand te voelen. Ajax-voorzitter John Jaakke vroeg zonder blikken of blozen of de middenvelder van AC Milan wat voelde voor een terugkeer.

“Ik dacht eerst dat het een grapje was, omdat het me een beetje overviel’, vertelt Seedorf tegen Voetbal International. “Daarna zei ik: je weet het nooit. Waarna hij op serieuze toon vroeg of er over te praten viel. Mijn contract bij Milan loopt tot 2011 en ik heb het nog steeds prima naar mijn zin. Ik vind het mooi dat Ajax me zou willen terughalen, dat betekent dat ze goeie herinneringen aan me hebben. En dat is wederzijds.”

“Clarence zei dat we het daar in de toekomst best eens over konden hebben”, laat de bestuurder in een reactie weten. “Ik verwacht heus niet dat hij op korte termijn naar Ajax komt, maar ik wilde deze gelegenheid niet voorbij laten gaan om hem te laten weten dat hij meer dan welkom is bij ons.”

Seedorf wil echter voorkomen dat er te snel conclusies worden getrokken. “Ik heb me verbonden aan AC Milan en daar ben ik blij mee. Ach, je weet nooit hoe dingen gaan lopen in de toekomst. Ik vind dat je nooit dingen moet uitsluiten in het leven. Dus zeg ik nooit nooit.” De 86-voudig international speelde drie seizoenen in Amsterdam alvorens hij aan de slag ging bij achtereenvolgens Sampdoria, Real Madrid, Inter en Milan, waar hij bezig is aan zijn zesde seizoen.

Related posts