Gentenaar niet tevreden met rol als tweede doelman maar denkt nog niet aan transfer

Dennis Gentenaar heeft toegegeven moeite te hebben met zijn rol op het tweede plan. De doelman zegt echter dat de basisplaats van Maarten Stekelenburg niet meer dan logisch is. “Maarten heeft zich heel goed ontwikkeld”, vertelt de 32-jarige doelman in Het Parool. “Ik begrijp waarom hij bij Ajax op doel staat. Ik ben gehaald als tweede keeper, maar ik ging ervan uit dat ik bij een topclub toch wel aan mijn wedstrijden zou komen. Bovendien had ik gehoopt wat mee te maken rondom de Europese wedstrijden, maar daar is het vorig jaar en dit seizoen niet van gekomen.”

Gentenaar werd in de zomer van 2006 gehaald als de opvolger van Hans Vonk. De oud-doelman van NEC en Borussia Dortmund staat nog tot volgend jaar zomer onder contract, maar zal Ajax niet om een transfer vragen. “Ik wil niet dat mijn loopbaan als een nachtkaars uitgaat. Een transfer is echter niet aan de orde. Ik mis de wedstrijdspanning, maar het is nog niet frustrerend.”

Related posts