Van Geel: ‘We kunnen deze spelers niet missen’

De zwaar bekritiseerde Martin van Geel laat deze lopende transferperiode niemand uit Amsterdam vertrekken, zo maakte technisch directeur Martin van Geel dinsdag bekend tegenover Sky Sports. Van Geel tracht op deze manier duidelijkheid te verschaffen na de recente buitenlandse interesse voor Urby Emanuelson en John Heitinga.

Emanuelson mocht zich verheugen op interesse van Tottenham Hotspur, terwijl Heitinga op het verlanglijstje staat van Atletico Madrid. Van Geel is echter resoluut in zijn standpunt. “Die deur hebben we dicht getrokken. We kunnen deze spelers niet missen”, aldus van Geel.

Ajax is nog wel actief opzoek naar versterkingen, vooral in de achterste linie is de nood hoog. “Na het binnenhalen van Kenneth Perez heeft het aantrekken van een verdediger de prioriteit”, zo liet Van Geel weten. “We willen een vervanger voor Jaap Stam.”

Related posts