Van Geel: ‘Moeilijk om geschikte speler voor Ajax te vinden’

De speurtocht van Ajax naar nieuwe spelers heeft voorlopig nog niet veel opgeleverd. Technisch directeur Martin van Geel laat weten dat het lastig is om goede voetballers te contracteren. Dat heeft volgens hem twee redenen: Het feit dat veel jongens het niet interessant vinden om in de Nederlandse eredivisie te gaan spelen én de constatering dat ‘zakendoen’ in de winterstop alles behalve ideaal is. Martin van Geel verwacht niet dat er voor de wedstrijd tegen AZ, komende zondag, nog spelers worden aangetrokken. ‘Het gaat moeizaam om een geschikte speler te vinden. Hier moeten we het dus mee doen.’

De constateringen van Van Geel zijn wel heel makkelijk maar de Technisch Directeur wist dit alles toch al lang? Dit is toch niet iets van de laatste jaren? Van Geel belooft iedere keer versterkingen maar vervolgens komt hij met allerlei excuses waarom het hem keer op keer niet lukt om de beloofde aankopen binnen te halen.

Related posts