Groningen wijst bod van 2,5 miljoen op Silva af: opnieuw arbitrage?

Bruno Silva is gewild in Nederland. Ajax heeft volgens De Telegraaf een bod van 2,5 miljoen euro uitgebracht op de rechtsback (zie eerdere bericht). De 27-jarige Uruguayaan maakt dit seizoen veel indruk en heeft de interesse gewekt van de Nederlandse topclubs. Eerder al werd feyenoord gelinkt aan Silva.

Het bod dat Ajax heeft uitgebracht op de verdediger is door FC Groningen echter resoluut van de hand gewezen. Vreemd want 2,5 miljoen was het bedrag dat Nijland aanvankelijk als richtbedrag had door gegeven aan Silva’s zaakwaarnemers. Nijland kwam hier echter vreemd genoeg op terug toen het om Ajax als koper ging. Afgelopen zomer raakten beide clubs ook met elkaar in de clinch bij de transfer van Luis Suárez, maar kwam er uiteindelijk toch een akkoord. Ajax en Silva hopen op eenzelfde scenario.

Related posts