AZ niet met Alves maar met Kezman tegen Ajax?

Eerder wisten wij te melden dat Ajax aanstaande zondag een AZ treft met Afonso Alvez in de basis (zie bericht). De transfer van de Braziliaan naar de Alkmaarse club lijkt echter alsnog definitief afgekest. De geruchten worden steeds hardnekkiger dat Alves naar Manchester City verhuisd. De Alkmaarders zouden zich volgens De Telegraaf daarom nu richten op Mateja Kežman, die onder contract staat bij Fenerbahçe.

De zaakwaarnemer van Alvez; Roberto Tiburcio, verklaarde zondagavond telefonisch dat een akkoord met Manchester City nabij was. “De onderhandelingen bevinden zich in een afrondend stadium”, aldus Tiburcio.

Of Alves naar Manchester City vertrekt, hangt niet alleen van een akkoord tussen de clubs af. De Braziliaan zal ook nog een werkvergunning moeten ontvangen en het is nog maar de vraag of hij die wel zal krijgen.

Related posts