Zaakwaarnemer: ‘Transfergeruchten Boulahrouz klinkklare onzin’

De berichten over een tussentijdse transfer van Khalid Boulahrouz van Sevilla naar een club uit de Eredivisie zijn klinklare onzin. Dat zegt Rodger Linse, de zaakwaarnemer van de 26-jarige Oranje-international vandaag tegenover Voetbal International

Linse heeft met verbazing kennisgenomen van de berichten over Boulahrouz die de voorbije dagen in diverse media opdoken. De centrumverdediger, die Chelsea afgelopen zomer verruilde voor een verhuur aan de Spaanse topclub, zou het niet meer naar zijn zin hebben in Spanje en openstaan voor een terugkeer naar Nederland.

Slagen bij Seviilla
‘Er is totaal geen sprake van een tussentijdse transfer, daar is helemaal geen aanleiding toe’, zegt Linse tegen VI.nl. ‘Khalid is dit seizoen een tijd geblesseerd geweest, maar traint inmiddels weer met de spelersgroep mee en zit dicht tegen volledige fitheid aan. Hij wil niets liever dan per se slagen bij Sevilla.’

Boulahrouz kwam dit seizoen – mede door blessureleed – in competitieverband pas zes keer in actie voor Sevilla. Zijn laatste optreden dateert van 31 oktober, de met 4-3 verloren uitwedstrijd tegen Atlético Madrid.

Linse: ‘Khalid heeft een gezonde instelling, hij wil niet zomaar de handdoek gooien als het even tegenzit. Als hij fit is, kan hij nog veel betekenen voor deze club. Dat wil hij dolgraag bewijzen.’

Zie ook eerdere berichten:
4 januari 2008: ‘Ook AZ en Feyenoord op vinkentouw voor Boulahrouz; AZ sprak ook al met zaakwaarnemer’
3 januari 2008: Ajax in onderhandeling met Sevilla over Boulahrouz
23 december 2007: Koster weet niets van komst Boulahrouz naar Ajax
18 december 2007: Daar komt het grote Zuid-Europese geruchtencircus weer!: ‘Ajax accoord met Boulahrouz’
7 juni 2007: Ajax lijkt Boulahrouz wel te kunnen vergeten

Related posts