Selectie inmiddels vertrokken naar Dubai

De selectie van Ajax is vrijdagochtend vroeg vertrokken richting Dubai, waar de ploeg zoals bekend zal deelnemen aan een zeer lucratief toernooi. Morgenavond 18.00 uur Nederlandse tijd staat het eerste duel tegen Inter Milaan op het programma. De tegenstander is al in de Verenigde Arabische Emiraten. Ook Perez, die afgelopen week overkwam van PSV, gaat mee. Hij mocht op Schiphol echter onder geen beding zijn verhaal doen voor de camera van AT5. Ajax hervat de competitie op zondag 13 januari met een thuiswedstrijd tegen AZ. De club wil voor die tijd in ieder geval nog een goede verdediger aantrekken.

Zie ook eerdere bericht:
30 december 2007:Beelden Dubai Cup niet live op Nederlandse TV maar wel via internet
30 december 2007:Winterstop, maar Ajax-selectie vrijdag al naar Dubai
26 november 2007:Stuttgart is vierde club op ‘zakkenvul-toernooi’ in Dubai
24 november 2007:Trip naar Dubai volgens Koster niet ideaal
22 oktober 2007:Ajax gaat in de winterstop ‘voor de fans’ zakkenvullen in Dubai

Related posts