Perez krijgt rugnummer 29

In het 51 verdiepingen tellende Jumeirah Emirates Towers Hotel, waar Ajax de komende dagen verblijft, werd na het diner een speciale persconferentie belegd om de komst van Perez toe te lichten. Even daarvoor liet hij zich trots op de foto zetten met Adrie Koster en Martin van Geel. Op de achtergrond de imposante skyline van Dubai, in zijn hand het Ajax-shirt met rugnummer 29.

Natuurlijk waren er tijdens de persconferentie genoeg vragen voor de Deen. Zijn transfer mag op zijn minst opvallend genoemd worden. Een paar maanden geleden verhuisde hij nog van Ajax naar PSV. Zelf moest hij ook wel weer even wennen vandaag. ,,Als je ergens nieuw, of half nieuw bent, is een eerste dag altijd spannend”, blikte hij terug op de dag. ,,Maar ik ben vandaag heel goed opgevangen door de selectie en de staf.” Over zijn vertrek bij PSV was hij duidelijk. ,,Ik heb iets speciaals met Ajax. Dat heb ik nooit verzwegen, zelfs niet toen ik bij PSV speelde. Dat ik van de zomer vertrok bij Ajax, had ook niets te maken met de club.”

Related posts