Begint het gesodemieter nu weer??

Ajax gaat mogelijk weer samenwerken met een Belgische club. Na een weinig succesvolle samenwerking met Germinal Beerschot Antwerpen hoopt nu KV Mechelen op een samenwerkingsverband. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Mechelen werkte al eerder samen met Feyenoord, dat anderhalf jaar geleden de stekker eruit trok. De Rotterdammers stopten alle samenwerkingsverbanden die zij in de afgelopen jaren had gehad en besloot enkel verder te gaan met de voetbalschool in Ghana en het samenwerkingsverband met Excelsior. De samenwerking met Mechelen leverde Feyenoord ooit de transfers van Nana Asare en Abdul-Yakuni Iddi op.

De huidige nummer vijftien van de Jupiler League heeft nu Ajax op de korrel. “Wij zeggen geen ja en niet nee”, liet voorzitter Johan Timmemans de waarheid in het midden. “Ik ontken niet dat er verkennende gesprekken hebben plaatsgevonden en we reeds een principiële, mondelinge overeenkomst hebben bereikt. De samenwerking zal zich concentreren rond de uitwisseling en opleiding van jeugdspelers.”

Related posts