Ajax reist morgen met 25-koppige selectie af naar Dubai

Ajax reist morgen met in totaal 25 spelers af naar de Verenigde Arabische Staten om deel te nemen aan het ‘Mohammed bin Rashid International Football Championship’ ofwel; de Dubai Cup. Trainer Adrie Koster heeft vandaag de selectie voor dit snoepreisje bekend gemaakt. Ook Kenneth Perez, die afgelopen week overkwam van p$v, is van de partij. Ajax speelt de eerste wedstrijd van het toernooi een dag later (zaterdag 5 januari) tegen Inter Milaan. De wedstrijd wordt gespeeld om 18:00 Nederlandse tijd. Maandag volgt een tweede duel tegen het Duitse VfB Stuttgart danwel Internacional uit Brazilië.

Ajax hoopt dat enkele spelers in Dubai hun eerste speelminuten sinds lange tijd gaan maken. Verdedigers Gregory van der Wiel en Thomas Vermaelen lijken volledig hersteld te zijn van hun blessures. Ook Ajacieden Edgar Davids en Leonardo kunnen rekenen op speeltijd. En dan is er natuurlijk Kenneth Perez die een half seizoen op een lager niveau heeft gespeeld! 😉

Hieronder de volledig selectie voor Dubai:
Maarten Stekelenburg, John Heitinga, Thomas Vermaelen, Urby Emanuelson, Hedwiges Maduro, Kennedy Bakircioglu, Ismael Urzaiz, Klaas Jan Huntelaar, Albert Luque, Leonardo, Erik Heijblok, Edgar Davids, Luis Suarez, Jan Vertonghen, Gabri, Dennis Rommedahl, George Ogararu, Robbert Schilder, Mitchell Donald, Gregory van der Wiel, Dennis Gentenaar, Jurgen Colin, Jan-Arie van der Heijden, Siem de Jong en Kenneth Perez

Zie ook eerdere bericht:
30 december 2007:Winterstop, maar Ajax-selectie vrijdag al naar Dubai
26 november 2007:Stuttgart is vierde club op ‘zakkenvul-toernooi’ in Dubai
24 november 2007:Trip naar Dubai volgens Koster niet ideaal
22 oktober 2007:Ajax gaat in de winterstop ‘voor de fans’ zakkenvullen in Dubai

Related posts