Huntelaar geschorst tegen AZ

In tegenstelling tot wat wij eerder berichtten is KJH wel geschorst vanwege een vijfde gele kaart. In onze administratie waren wij een kaart vergeten te noteren, en kennelijk waren wij niet de enige (lees: vi.nl). De KNVB-site kwam later vandaag pas met opheldering: DJK Huntelaar, zoals Klaas Jan kennelijk in de boeken staat, is geschorst! Eerder was al bekend dat ook George Ogararu geschorst is tegen AZ, vanwege de twee gele kaarten die hij kreeg in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Kennelijk hadden meer mensen de tijd nodig om bij Klaas Jan tot 5 te tellen.

Julian Jenner mist aan de kant van AZ in ieder geval het duel tegen Ajax. De KNVB heeft de buitenspeler een forse schorsing opgelegd voor zijn trap richting Heracles Almelo-speler Mark Looms. Jenner kreeg een schorsing van vier duels, waarvan één voorwaardelijk. Ook Kew Jaliens zal geschorst zijn tegen Ajax, door de vijf gele kaarten die hij al op zak heeft.


Related posts