Perez terug naar Ajax?

Kenneth Perez is dichtbij een terugkeer naar Ajax. Ajax die de middenvelder deze zomer liet vertrekken, zou in verregaande onderhandelingen zijn met Perez’ huidige club PSV. Dat meldt Voetbal International. Volgens de website van het blad zou Perez, die Ajax verliet na botsingen met toenmalig trainer Henk ten Cate, wel oren hebben naar een terugkeer in de hoofdstad. Hij zou daar in de winterstop de naar Real Madrid vertrokken Wesley Sneijder moeten opvolgen. Ajax, dat eerder tevergeefs trachtte PSV’er Ismael Aissati over te nemen, is nog altijd naarstig op zoek naar een vervanger voor de creatieve middenvelder.

Perez kan bij PSV niet rekenen op een basisplaats. Onder interimtrainer Jan Wouters kwam hij de laatste weken niet veel in actie. Ajax ontving deze zomer 1,9 miljoen euro voor de Deense international. De club zal PSV dan ook een transfervergoeding moeten overmaken.

Related posts