‘Hiddink mogelijk aan de slag bij Ajax’

Guus Hiddink wil graag bij Ajax aan de slag. Dat wist Jack van Gelder zondagavond te melden in het tv-programma Studio Voetbal. Volgens de presentator is de kans groot dat de bondscoach van Rusland naar Amsterdam komt. Van Gelder wees erop dat Hiddink nog altijd geen nieuw contract heeft getekend in Rusland en dat hij al enkele gesprekken met Ajax achter de rug heeft.

Van Gelder meldde dat Ajax de Achterhoeker zou willen binnenhalen als technisch directeur. Hoe de toekomst van de huidige td Martin van Geel eruitziet werd niet duidelijk. Hiddink bewoont in Amsterdam een grachtenpand en volgens Van Gelder voelt hij ondanks zijn PSV-verleden veel voor een dienstverband bij Ajax.

Verder werd in Studio Voetbal gemeld dat voor de opvolging van interim-trainer Adrie Koster bondscoach Marco van Basten nog immer als een belangrijke kandidaat geldt.

Related posts