Gazzetta-lezer verkiest Palermo-spits boven ‘goedkopere’ Huntelaar

De lezers van La Gazzetta dello Sport verkiezen Palermo-spits Amauri boven Klaas-Jan Huntelaar als nieuwe aanvalsleider van Juventus. L’olandese dell’Ajax heeft 44,4 procent van de bijna zevenduizend stemmers op een internetpoll achter zich, Palermo’s Amauri is echter de favoriet van de rest van de lezers. Om de nek van Huntelaar hangt een lager prijskaartje; Amauri zou vijf tot tien miljoen meer moeten kosten dan de Ajacied. Amauri, een 27-jarige Braziliaan, is bezig aan zijn tweede seizoen op Sicilië.

“Huntelaar valt in de smaak bij Juventus”, aldus de Italiaanse spelersmakelaar Vincenzo Morabito. “Maar als de kosten gelijk zijn, is Amauri de favoriet. Hij kent de Italiaanse competitie al.” La Gazzetta bericht de afgelopen dagen veel over de interesse van Juventus in Huntelaar.

Zie ook eerdere bericht: Valencia en Juventus in de markt voor Huntelaar

Related posts