Modric nog geen keuze gemaakt; GEEN akkoord met Ajax

Eergisteren kwam Ajax.punt.nl met het bericht naar buiten dat Luka Modric voor 19,5 miljoen euro naar Ajax zou gaan voor een contract van drie jaar. De site beriep zich op enkele Kroatische media en ook De Telegraaf zou er melding van gemaakt hebben. De berichtgeving blijkt nu naar verluidt nogal voorbarig. Het laatste concreet lijkende bericht over de voetballer dateert van afgelopen zaterdag in de Vecernji List, waarin hij aangeeft binnen drie weken met een club akkoord te zullen zijn.

Volgens de Daily Mail zou Zdravko Mamic, vice-voorzitter van Dinamo Zagreb, inmiddels in Londen zijn om te onderhandelen met Chelsea, Tottenham Hotspur en Manchester City over een overname van Modric. Er zou ongeveer een bedrag van 25 miljoen euro op tafel moeten komen. Als we deze Engelse krant mogen geloven zou Mamic woensdagavond op het vliegveld van Londen zijn geland.

zie ook eerdere berichten:
26 december 2007:‘Modric voor 19,5 miljoen voor 3 jaar naar Ajax’
12 december 2007:Transfer Modric van de baan: Dinamo Zagreb slaat bod van 15 miljoen af
11 december 2007:Modric verkiest Spanje boven Ajax en PSV
7 december 2007:‘Ook PSV, via Chelsea, in de markt voor Modric’
6 december 2007:‘Ajax heeft 15 miljoen over voor Modric; Van Geel deze week in Kroatië’
5 december 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op
10 oktober 2007:Van Geel: ‘Modric en Van der Vaart waren niet haalbaar’
22 september2007:Dinamo Zagreb-middenvelder Modric weer op lijstje Ajax

Related posts