Heitinga wel maar Gabri onzeker voor duel tegen VVV

In de slotfase van de wedstrijd tegen FC Twente, had Ajacied John Heitinga wat fysieke problemen. De verdediger werd even behandeld en gaf vervolgens zijn trainer aan, gewoon door te kunnen spelen. Hij liep echter behoorlijk ‘mank’. De Ajax-coach verwacht dat dit fysieke ongemak geen problemen op zal leveren voor de volgende wedstrijd van de Amsterdammers. Deze speelt de ploeg zondag om 12.30 uur in ‘de Koel’ tegen VVV-Venlo.

Ajax moet het komende zondag in Venlo mogelijk wel stellen zonder Gabri. De Spanjaard hield aan het duel met FC Twente van gisteravond een enkelblessure over en trainde vandaag binnen.

Het dit seizoen gepromoveerde VVV lijkt op het juiste moment langs te komen, maar Koster waakt voor onderschatting. “VVV heeft niets te verliezen tegen Ajax. Het is een team dat het goed doet tegen de grote ploegen. Maar we moeten uitgaan van onze eigen kracht, onze eigen kwaliteit. Dan moeten wij in staat zijn om te winnen.”

Related posts