Maduro houdt Ajax aan het lijntje maar is niet bezig met andere club

Alhoewel Hedwiges Maduro nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst, weigert hij in te gaan op de mogelijke interesse uit de Premier League. Het Algemeen Dagblad meldde vorige week nog dat de Engelse interesse de reden was om niet in te gaan op het contractvoorstel van Ajax. “Dat is niet waar”, ontkende de 22-jarige middenvelder zondag na afloop van het duel met Excelsior (2-1 verlies). “Ik kijk altijd eerst naar Ajax, ik kijk niet naar andere clubs. Als de situatie gewoon goed loopt met Ajax, dan wil ik wel bij Ajax blijven. Maar dat kan ik nu nog niet beslissen. Dat kan ik pas later in het seizoen beslissen.”

“Omdat ik goed wil nadenken en in principe kan ik nu geen goede beslissing nemen”, vervolgde de Oranje-international. “Vóór de winterstop doe ik dat dan ook niet. “Er zijn in het verleden een paar dingen gebeurd. Ajax heeft openlijk aan me getwijfeld. Dat was een paar maanden geleden nog, dat moet ik ook niet vergeten. Ik heb het recht om rustig te wachten en een goede beslissing te nemen.”

Martin van Geel, reageerde vorige week teleurgesteld op zijn beslissing. “Ajax wordt gedwongen te handelen naar de nieuwe situatie. Het is mijn verantwoordelijkheid dat de selectie van Ajax op peil is en blijft. Dan kunnen we niet stil zitten en blijven wachten. We hebben Hedwiges ruim de tijd gegeven. Dan is het jammer om te horen dat er helemaal nog geen beslissing is genomen.”

Zie ook eerdere berichten hierover:
> Krijgt Maduro dezelfde behandeling als Mario Melchiot?
> Maduro stelt beslissing uit
> Inter ontkent belangstelling voor Maduro en Van der Vaart
> Maduro is er uit?!
> ‘Internazionale wil Maduro in winterstop halen’
> Maduro teleurgesteld in aanvallers Ajax
> Ajax stelt deadline over verlenging Maduro
> Maduro beslist in de winterstop over zijn toekomst bij Ajax
> Maduro wil duidelijkheid over beleid en beslist waarschijnlijk pas in winterstop
> Veel interesse voor Maduro die nog vier maanden wil wachten met beslissing
> Maduro wil (nog) niet verlenging en loopt dus waarschijnlijk voor niets de deur uit
> Maduro wil eerst antwoorden van Ajax
> Ajax wil Maduro tot 2011 en Vermaelen tot 2012 vastleggen
> Maduro en Ajax (eindelijk) in onderhandeling over contractverlenging

Related posts