Geen kerstsfeer tijdens training

De 2-1 nederlaag van Ajax tegen Excelsior lijkt de geblesseerden Edgar Davids en Leonardo hoog te zitten. Tijdens de training van vanochtend kwam het tussen het tweetal tot een woordenwisseling, nadat een oefening niet naar wens van Davids was verlopen, dit meldt Sportweek. De routinier sprak Leonardo daarop aan, op een toon waar de Braziliaan niet blij mee was. Op zijn beurt gaf hij Davids er van langs. Enkele Ajacieden moesten tussen beiden komen om erger te voorkomen, maar niet veel later leek de kou alweer uit de lucht. Davids zocht de aanvaller op en knuffelde hem.

Beide spelers worden overigens na de winterstop weer terug verwacht bij Ajax. Momenteel zijn ze nog herstellende van langdurige blessures, maar de training is al enige tijd weer hervat. Davids brak in de voorbereiding op het huidige seizoen zijn scheenbeen in de oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, omdat hij geen scheenbeschermers had gedragen. Leonardo is al sinds begin maart uitgeschakeld met een gescheurde kruisband.

Related posts