Davids traint weer volledig met de groep

Edgar Davids heeft van de medische staf toestemming gekregen om de groepstraining bij Ajax te hervatten. Een scan van zijn eerder dit jaar gebroken scheenbeen wees uit dat de breuk volledig is hersteld, waardoor hij weer vol mee mag trainen. Davids brak zijn scheenbeen tijdens het trainingskamp in voorbereiding op het nieuwe seizoen. In een oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles ging de Pitbull fors het duel in met zijn tegenstander, waarna hij een pijnscheut in zijn onderbeen voelde. De international stond nog wel op, maar kon niet meer verder spelen.

Later bleek dat Davids, die een jaar terug de gelederen van de Amsterdammers kwam versterken, zonder scheenbeschermers het duel afwerkte. De technische staf van Ajax hoopt dat de middenvelder in januari weer zijn eerste speelminuten maakt. Zo zou de 74-voudig international tijdens een trainingskamp in Dubai weer op het veld moeten staan.

Related posts