Ajax houd Emanuelson aan zijn contract

Ajax is niet van plan om Urby Emanuelson in de winterstop te laten vertrekken. Dat maakt technisch directeur Martin van Geel op de website bekend. Tottenham Hotspur toonde deze week belangstelling in de verdediger. “Urby is basisspeler bij Ajax”, benadrukt de manager voetbalzaken op het digitale thuis. “We zitten dun in de verdedigers. Dan is het niet aan de orde om in de winterstop een speler als Emanuelson te verkopen.”

De Engelse club had deze week contact opgenomen met zaakwaarnemer Brian Berkleef, die de Londenaren op zijn beurt weer doorverwees naar Ajax. . “Uiteraard heb ik het daar wel met Urby over gehad”, voegde Berkleef daar nog aan toe. “Ja, hij ziet een overgang in januari zeker zitten.”

De 21-jarige verdediger liet deze maand nog in Sportweek optekenen dat hij hoogstwaarschijnlijk niet midden in het seizoen zou vertrekken. “Ik denk dat ik ook na de winterstop gewoon bij Ajax speel. Bovendien: voor spelers die in de winterstop vertrekken, moet vaak een flinke zak geld op tafel komen.”

Related posts