Maduro stelt beslissing uit

Hedwiges Maduro heeft nog altijd geen beslissing genomen over zijn sportieve toekomst. De middenvelder heeft Ajax daar woensdag van op de hoogte gesteld. De Amsterdamse club deed hem eind september een aanbieding met als deadline 19 december. Maduro liet die woensdag passeren. Technisch directeur Martin van Geel reageerde teleurgesteld: “We hebben Hedwiges ruim de tijd gegeven. Het liefst had ik vandaag gehoord dat hij graag bij Ajax blijft.”

Onzekerheid
“In elk geval verwachtte ik nu te weten waar we met Ajax aan toe zijn. Dan is het jammer om te horen dat er helemaal nog geen beslissing is genomen. Daardoor wordt Ajax gedwongen te handelen naar de nieuwe situatie”, aldus Van Geel. “Het is mijn verantwoordelijkheid dat de selectie van Ajax op peil is en blijft. Dan kunnen we niet stilzitten en blijven wachten.

Related posts