Stoppen met voetbal?; Colin dacht er aan

Jurgen Colin speelde met de gedachte om het voetbal vaarwel te zeggen. Sinds zijn komst naar Ajax was de verdediger dikwijls een object van veel critici, waaronder een gedeelte van de eigen aanhang. “Er waren dagen dat ik geen zin meer had om te voetballen”, vertrouwde de 26-jarige aan BN/DeStem toe. Hij wilde de knoop nooit definitief doorhakken, maar uitte zijn twijfels wel bij zijn vriendin en zaakwaarnemer. “Stoppen met voetbal? “Ik heb er wel eens over nagedacht. Maar je hebt toch je gezinnetje”, legde Colin verder zijn situatie uit.

Voor het duel tegen PSV, dat nu op een nader te bepalen tijdstip doorgang vindt, hadden diverse supporters van Ajax Colin een hart onder de riem willen steken middels een actie. Dit voornemen zal nu even in de koelkast moeten worden gezet.

Related posts