Ajax, PSV en Feyenoord begin volgend jaar om de tafel met Gentse verdediger Vadis(18)

Anderlecht is begonne met de contractbesprekingen met Vadis Odjidja Ofoe, maar zijn manager schermt met interesse van nog veel andere clubs. PSV, Ajax, Feyenoord, AZ en SC Heerenveen in Nederland en het Italiaanse Sampdoria Genoa willen een gesprek met de 18-jarige Gentenaar. Eerder gaven ook Twente, Hamburg en Standard aan met de verdediger te willen praten. ‘Eigenlijk zijn ze allemaal geïnteresseerd’, zegt Vadis’ zaakwaarnemer Jos Eerdekens.

‘Maar voorlopig praten we alleen met Anderlecht, dat blijft een goede piste. Pas na Nieuwjaar gaan we met die andere clubs om de tafel zitten. Het belangrijkste is dat Vadis kan spelen. Daarom niet elke wedstrijd, maar hij moet zich verder kunnen ontwikkelen.’

Related posts