Oproep: ‘Jurgen Colin hoort óók steun te krijgen!’

Sinds zijn komst afgelopen zomer heeft Jurgen Colin het niet makkelijk bij onze club. Een heel klein deel Ajax-supporters uit regelmatig openlijk hun onvrede op het moment dat Colin in het veld staat. Afgelopen zaterdagavond tegen Willem II was dit weer het geval. De jongen stond nog geen minuut in het veld of een klein groepje medesupporters richten zich weer tot hem.

‘Wat ons betreft de laatste keer’, aldus de AFCA Supportersclub. ‘Het moet nu maar eens afgelopen zijn, dat een speler, of dit nu Jurgen Colin of een andere speler is, door een klein deel van de eigen supporters wordt afgebrand. Geen één speler stelt zichzelf op. De trainer bepaalt wie er in het veld staat. Hij is verantwoordelijk voor de opstelling, niet de speler zelf. Ben je het er niet mee eens, spreek dan de trainer erop aan. De spelers die uiteindelijk in het veld staan dienen onze volle steun te krijgen. Zij horen niet door hun eigen supporters weggehoond te worden. Daar worden ze zeker niet beter van !’

Schrijnend
Na de wedstrijd tegen Willem II bedankte de voltallige spelersgroep de meegereisde supporters. Echter één speler droop gelijk het veld af. Wat zou jij in die situatie doen ? Wij vinden het iedergeval enorm sneu voor die jongen en schrijnend om te zien.

Daarom dient óók Jurgen Colin vanaf nu door ons supporters gesteund te worden !

De AFCA Supportersclub

Related posts