Transfer Modric van de baan: Dinamo Zagreb slaat bod van 15 miljoen af

De onderhandelingen met Dinamo Zagreb over spelmaker Luka Modric zijn op niets uitgelopen. De Kroatische club sloeg een voor Ajax astronomisch miljoenenbedrag af. Een ‘slordige’ vijftien miljoen euro was niet genoeg om een van de meest gewilde Europese supertalenten binnen te halen.

Technisch directeur van Ajax, Martin van Geel, en zaakwaarnemer Søren Lerby, die optrad namens Ajax, zijn afgelopen week tevergeefs vertrokken naar Zagreb om over de 22-jarige Kroatische middenvelder te onderhandelen. De komst van de Amsterdamse delegatie was van tevoren per fax aangekondigd. Ajax had een bedrag van wel vijftien miljoen euro gereserveerd om Modric te contracteren.

Aissati
Nog nooit reserveerde Ajax zoveel geld voor een speler. Het miljoenenbedrag van Ajax valt echter in het niet in het Europese voetbalgeweld van de Europese topclubs. Ajax zag in de aanvallend ingestelde middenvelder de vervanger van de naar Real Madrid vertrokken Wesley Sneijder. Nu een deal met Zagreb over Modric van de baan is, lijkt Ajax zich geheel te richten op Ismail Aissati.

zie ook eerdere berichten:
11 december 2007:Modric verkiest Spanje boven Ajax en PSV
7 december 2007:‘Ook PSV, via Chelsea, in de markt voor Modric’
6 december 2007:‘Ajax heeft 15 miljoen over voor Modric; Van Geel deze week in Kroatië’
5 december 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op
10 oktober 2007:Van Geel: ‘Modric en Van der Vaart waren niet haalbaar’
22 september2007:Dinamo Zagreb-middenvelder Modric weer op lijstje Ajax
9 juni 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op

Related posts