Blessure Gabri valt mee

De schrik sloeg even om het hart van Adrie Koster, toen hij zag dat Gabri tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Willem II (2-3) gewisseld moest worden vanwege een gekwetse knie. De blessure van de Spanjaard valt echter mee, waardoor hij snel weer op het veld zou moeten verschijnen. Gabri viel kort voor rust uit met een knieblessure, toen hij met Willem II-goalie Maikel Aerts hard in botsing kwam. De blessure deed zich ernstig voor, maar onderzoek in de kleedkamer wees uit dat het niet zou gaan om een zware blessure aan het gewricht.

Sterker nog, Adrie Koster gaat er vanuit dat de routinier in het team er volgende week gewoon weer bij is. “Gabri kreeg weliswaar een flinke tik op zijn knie, maar het gewricht is gelukkig niet beschadigd. Normaal gesproken zou hij volgend weekend tegen PSV gewoon inzetbaar moeten zijn.”

Related posts