‘Ook PSV, via Chelsea, in de markt voor Modric’

Naast Ajax mag ook PSV hopen op de komst van Luka Modric, zo melden enkele Kroatische media. Volgens hen is Chelsea een belangrijke kandidaat om de middenvelder over te nemen van Dinamo Zagreb en zou de Londense club de international vervolgens direct op huurbasis bij PSV stallen. Dat gebeurde eerder ook al met verdediger Alex.

De 22-jarige Modric wordt gezien als één van de grootste talenten van Europa. Naar verluidt heeft Ajax liefst vijftien miljoen euro over voor de spelmaker, die in Amsterdam de opvolger moet worden van de naar Real Madrid vertrokken Wesley Sneijder. Afgelopen zomer waagde Ajax ook al een poging om de middenvelder over te nemen, maar was toen niet bereid om de vraagprijs van zo’n 22 miljoen te betalen.

zie ook eerdere berichten:
6 december 2007:‘Ajax heeft 15 miljoen over voor Modric; Van Geel deze week in Kroatië’
5 december 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op
10 oktober 2007:Van Geel: ‘Modric en Van der Vaart waren niet haalbaar’
22 september2007:Dinamo Zagreb-middenvelder Modric weer op lijstje Ajax
9 juni 2007:Ook geruchten over Modric duiken weer op

Related posts