Dankzij bijbetaling PSV toch nog een extra, zij het kleine, 2e supporterstrein naar Ajax

Er rijden toch twee treinen met lampjes naar Amsterdam voor de competitiewedstrijd Ajax-PSV op zondag 16 december. Eerder was besloten dat er slechts één trein met 800 supporters zou gaan. De club had aangegeven om pas bij 350 aanmeldingen of meer pas een tweede trein in te zetten maar de belangstelling was vooralsnog mager (zie eerdere bericht). De afgelopen dagen hebben alsnog zo’n 280 lampjes contact opgenomen met PSV. Eigenlijk dus nog te weinig maar p$V heeft toch besloten om de extra trein alsnog in te zetten. De extra kosten die hiermee zijn gemoeid zijn neemt de club voor zijn rekening. Om de kosten nog enigszins te beperken is er echter wel besloten om een trein voor 400 supporters in plaats van 800 supporters te huren.

.

Related posts