Ook geruchten over Modric duiken weer op

De geruchten over interesse van Ajax in Luka Modric duiken weer op. Volgens maandblad ELF gaat Ajax er nu echt werk van maken om Modric aan te trekken. Volgens Elf is Sören Lerby op dit moment in Zagreb om te praten met diens zaakwaarnemer Zdravka Mamic over de mogelijkheden om de 22-jarige middenvelder in de winterstop naar Amsterdam te loodsen.

Ajax kent Modric nog uit de dubbele confrontatie in de eerste ronde van de UEFA Cup. De Amsterdammers wonnen in Kroatië met 0-1, maar werden in eigen huis na verlenging uitgeschakeld door Dinamo Zagreb. Modric zette op het middenveld de lijnen uit en vormde een belangrijke schakel in de ploeg. Ook was de speler actief op het WK in Duitsland vorig jaar. In de zomerperiode deed Ajax reeds een vergeefse poging om Modric binnen te halen. Toen was hij nog te duur.

Niet zinvol
In de Kroatische krant Vecernji is echter terug te vinden dat de gesprekken nergens naar toe zouden leiden, ondanks dat Modric ‘akkoord zou zijn’ met Ajax. Volgens de zaakwaarnemer van Modric moet Ajax zich over een maand maar melden, als dat al zinvol zou zijn. want de enige clubs die daadwerkelijk als kanshebber voor een succesvolle transfer kunnen zijn, zijn Barcelona, Manchester United en Chelsea, aldus de zaakwaarnemer.

Related posts