Feyenoord vanavond op bezoek in ArenA voor Kleine Klassieker: Kom allemaal!

Vanavond wacht de zware bekerwedstrijd tegen Jong Feyenoord in de ArenA. De Rotterdammers degradeerden afgelopen seizoen naar een lagere divisie, waardoor dit jaar deze bekerwedstrijd het enige treffen is tussen beide ploegen, de Kleine Klassieker. Vorig seizoen versloeg Jong Feyenoord Jong Ajax in de eigen ArenA met 2-0. Tweejaar geleden werd het zelfs 5-1. Vanavond winnen wij, is de stellig overtuiging van John Goossens. “Ik verwacht dat we die winnend afsluiten”, zegt hij met een brede grijns tegenover Highlow.nl.

Chakib Tayeb hoopt dat hij mag meedoen van zijn coach Aron Winter. Maar dat hangt meer af van de spelers uit het eerste die mee doen om spelminuten te maken, zoals Nicolae Mitea en Kennedy. “Ik hoop dat ik mee mag doen”, zegt Tayeb bescheiden als altijd. En wat wordt het? “Oh dat weet ik niet. Ik hou niet van voorspellingen.” Ook Winter zelf wil zich niet wagen aan een voorspelling. “Het zijn altijd leuke wedstrijden, dat weet je. Feyenoord heeft een goede ploeg en het is toch altijd een Klassieker met veel traditie. Het blijven lastige wedstrijden, maar ik kijk er wel naar uit. En wat het wordt? Dat zien we vanavond wel!”

Ook John Goossens kijkt er naar uit, want anders dan voorgaande seizoenen, vreet het huidige Jong Ajax tegenwoordig het gras op. Ook dat van de ArenA. “Ik verwacht dat we die Kleine Klassieker winnend afsluiten”, zegt hij met een brede grijns. “Zoals je al zei, er staat nu een andere ploeg. We gaan hoe dan ook proberen weer goed te voetballen en scherp te blijven tot in de laatste minuut. Wij gaan die wedstrijd sowieso winnen!”

De Kleine Klassieker is gratis toegankelijk via ingang M en begint om 18.30 uur.
KOMT ALLEN!

Zie ook eerdere bericht:
‘Steun maandag Jong Ajax in de bekerstrijd tegen jong feyenoord’

Related posts