Aissati: ‘interesse Ajax streelt me’

Aissati laat in een reactie tegenover RTL Voetbal (zie video) weten dat de interesse van Ajax hem streelt. ‘Omdat een topclub interesse voor me heeft, terwijl ik niet eens speel. maar ik houd me nu gewoon bezig met PSV. Ik heb nog een contract tot 2009 en dat is het enige wat telt. PSV is een mooie club die altijd meedoet voor de prijzen. Maar wat ik wil is elke week spelen. Dat is het belangrijkste voor mij. Eigenlijk maakt het me niet uit bij welke club dat is. Het is nu nog te vroeg om beslissingen te nemen. Ik kijk tot aan de winterstop wat er met me gebeurt. Ik wil elke week spelen. Na terugkomst van FC Twente speelde ik hangend links en rechts. Dat was niet de afspraak. Dat deed pijn, maar ik moet nu gewoon verder en goed mijn best doen.’

Zie ook eerdere bericht:
Reker bevestigt nogmaals dat psv Aissati niet wil laten vertrekken naar Ajax
‘PSV bood Aissati zelfs aan bij Ajax’
Aissati heeft afkoopsom, Ajax meldt zich opnieuw
‘Aissati al in november 2008 transfervrij’

Related posts