Ronald de Boer wil ooit terug naar Ajax als trainer

Ronald de Boer is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij Al Shamal in Qatar. Het contract van de 37-jarige oud-international loopt af. ‘Ik weet nog niet of ik door ga met voetballen. Mijn linkerknie is niet al te best meer en ook mentaal gezien kan ik het niet altijd meer opbrengen’ ‘Ik hoef niet per direct trainer te worden. Wat dat betreft ben ik anders dan mijn broer. Maar uiteindelijk zal ik wel als coach aan de slag gaan bij Ajax’, aldus Ronald in Ajax Life. ‘’ Frank de Boer is miomenteel coach van de D1 van Ajax.

‘Ik werk nu als analist bij tv-zender Alkass in Qatar. Dat vind ik leuk om te doen en misschien zit daar wel meer in. Bij de NOS? Ja, dat zou ik wel graag willen.’ De middenvelder hoopt in de toekomst ook een eigen voetbalprogramma te kunnen gaan presenteren.

Related posts