Ajax stelt deadline over verlenging Maduro

Hedwiges Maduro moet haast maken met zijn beslissing om in te gaan op het aanbod van Ajax. De middenvelder heeft tot 20 december om zijn keuze aan de Amsterdamse clubleiding bekend te maken, zo laat technisch directeur Martin van Geel weten aan Het Parool.

Maduro twijfelt al tijden over al dan niet een langer verblijf in de hoofdstad. In de beslissing over een contractverlenging wil Maduro de aanstelling van een nieuwe trainer meewegen. Ajax zet echter geen haast achter het zoeken naar een hoofdtrainer. “We nemen de tijd om een geschikte trainer te vinden en we stellen onszelf geen deadline”, aldus Van Geel.

Wanneer hij niet ingaat op het voorstel, zal Ajax alles in het werk zetten om hem in de winterstop te slijten. Zodoende ontvangen de Amsterdammers nog een transfersom voor de international, wiens contract komende zomer afloopt.

Related posts