‘Steun maandag Jong Ajax in de bekerstrijd tegen jong feyenoord’

De AFCA Supportersclub roept alle Ajacieden op om komende maandag 3 december naar de arena te komen en Jong Ajax te steunen in de bekerwedstrijd tegen Jong feyenoord. Ajax plaatste zich voor de achtste finales door in de poule FC Zwolle, FC Omniworld, AGOVV en FC Volendam achter zich te houden. Jong feyenoord bereikte de volgende ronde via een poule met Excelsior, Haarlem, AZ en NAC Breda. Jong Ajax is de huidige nummer drie van de Beloftencompetitie, terwijl Jong feyenoord, dat vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie voor Beloften, zonder puntverlies bovenaan staat in de Eerste Divisie.

‘De laatste confrontatie in de arena ging helaas met 0-2 verloren, dit keer moeten wij weer aan het langste eind trekken!’, aldus de AFCA Supportersclub

Dus:

Wie: Jij en veel andere Ajacieden

Wat: belangrijke bekerwedstrijd van onze toekomst, oftewel Jong Ajax, vrije toegang via ingang M

Waar: Amsterdam arena

Wanneer: maandagavond 3 december om 18.30 uur

Waarom: Omdat ze onze steun nodig hebben!

We zien je dan!

De AFCA Supportersclub

Related posts