Reker bevestigt nogmaals dat psv Aissati niet wil laten vertrekken naar Ajax

Nu opnieuw geluiden te horen zijn dat Ajax probeert Ismail Aissati al in de winterstop over te nemen van p$v bevestigt algemeen directeur Jan Reker van de lampjes nog maar eens daar niet over te willen praten: “We willen het contract van Aissati openbreken, opwaarderen en verlengen”, zei Reker vandaag tegen het ANP. Een verkoop is volgens hem daarom ‘niet aan de orde’.

Reker bevestigde in het interview wel dat Maarten Fontein namens Ajax interesse heeft getoond. Reker: “Maar PSV wil Aissati absoluut niet verkopen en dat heb ik ook onmiddellijk aan Fontein laten weten.” In het contract van Aissati zou een clausule staan, waardoor hij voor 5 miljoen mag vertrekken.

Zie ook eerdere bericht:
‘PSV bood Aissati zelfs aan bij Ajax’
Aissati heeft afkoopsom, Ajax meldt zich opnieuw
‘Aissati al in november 2008 transfervrij’

Related posts