Ajax waarschijnlijk nog zonder Gabri maar met Maduro tegen NAC

Ajax moet het zondag in het competitieduel tegen NAC waarschijnlijk nog doen zonder Gabri. De Spaanse middenvelder is nog niet hersteld van de kuitblessure die hij vorige week, in de competitiewedstrijd tegen Vitesse, opliep.

Gregory van der Wiel is tegen NAC definitief niet van de partij. De jonge centrumverdediger liep drie weken geleden in de Klassieker in Rotterdam een knieblessure op. Hij richt zich nu op de uitwedstrijd van volgende week tegen Willem II.

Daartegenover staat dat Hedwiges Maduro zondag tegen NAC waarschijnlijk terugkeert in de basis bij Ajax. De met een enkelblessure kampende middenvelder trainde donderdag weer met de groep mee. Als het gewricht het de komende dagen goed houdt, is Maduro zondag waarschijnlijk inzetbaar.

Related posts