Prijsvraag van deze week: Welke Ajacied is dit? Win een van die DRIE mooie prijzen!!

Zoals na iedere competitie-thuiswedstrijd volgt er nu weer een nieuwe prijsvraag! Omdat we morgen waarschijnlijk de grens van maar liefst zes miljoen bezoekers op deze site van dit jaar tot nu toe gaan bereiken (zie ook eerdere bericht) zijn er deze keer maar liefst DRIE mooie prijzen te winnen!

De prijzen van deze week liegen er niet om: Zo is er opnieuw zo’n mooie F-side vlag te winnen maar deze keer ook een setje originele Ajax-dartpijlen. Als klap op de vuurpijl gaat er een winnaar vandoor met een echte Ajax-sweater (zie foto onderaan)!. De prijzen worden aangeboden door voetbalwarenhuis.com.

Weet jij wie de Ajax-speler op onderstaande foto is in actie tijdens de wedstrijd Ajax – Vitesse van afgelopen zondag? Mail dan je antwoord met daarbij je adresgegevens naar prijsvraag@ajaxf-side.nl. Meldt ook even welke maat je hebt (S-M-L-XL-XXL) ivm de Ajax-sweater.


Ogararu, Heitinga of toch iemand anders? Wie is het deze keer??!


Win zo’n prachtige Ajax-sweater!

Inzenden kan tot zondagavond 2 december a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden NIET meer meegenomen! Volgende week dinsdag (4 december) zullen we de drie winnaars opnieuw bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten en doe mee! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is geheel gratis!

De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door: voetbalwarenhuis.com!

Related posts