Urzaíz: ‘Het is niet leuk om niet te spelen’ Koster positief over Spaanse pinch-hitter

Onder Henk ten Cate kwam Ismael Urzaíz dit seizoen nog tot drie invalbeurten. Nadat de coach naar Chelsea vertrok en Adrie Koster het roer overnam, kwam de Spanjaard niet meer in het veld. Het contract van de voormalige speler van Athletic de Bilbao loopt aan het einde van het seizoen af. ‘Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar dat ik hier op mijn 36-jarige leeftijd ben, is omdat ik een mooie carrière heb gehad.’

Adrie Koster reageerde in een video-interview tegenover AT5 (zie hieronder) zeer positief over de ontwikkeling van spits Urzaiz. ‘Ik vind het een echte topper. Hij zal nooit verzaken, is altijd een aanspeelpunt. Hij wordt alleen maar sterker, ook conditioneel.’ De spits zelf zal moeten wennen aan een nieuwe coach, die hem niet haalde en geen Spaans spreekt. ‘Ten Cate was belangrijk voor me, hij kende me al. Het is niet leuk om niet te spelen. Maar we moeten nu Koster helpen, winnen en kampioen worden.’

Filmpje: AT5

Related posts