Nieuw contract moet ArenA ‘vernieuwen’ maar waar blijven die stoeltjes?!

Een nieuw contract van de Amsterdam ArenA met Cisco Systems zal het stadion innovatiever maken op het gebied van informatie technologie. Diverse innovaties staan op het programma, zo meldt het informatica-bedrijf Cisco vandaag in een persbericht. Het bedrijf gaat onder andere systemen leveren waardoor kaarten vanuit huis kunnen worden besteld, overzicht van parkeerplaatsen zichtbaar, verkeersinformatie en betalingssystemen met de mobiele telefoon. Cisco werkt ook mee aan de video advertenties die in steeds grotere mate aanwezig zijn in de ArenA.

Kortom: Weer een hoop commerciële bullshit erbij waar de echte fan niet op zit te wachten. De echte fans hebben namelijk al kaarten (seizoenkaart), parkeert zijn auto niet in de peperdure ArenA en ergert zich dood dat hij zijn veel te dure biertje niet gewoon met euro’s kan betalen!

Wannneer wordt er nou eens gewerkt aan wat de fans echt willen: Een Ajax-stadion en het echte logo: Waar blijven de, ruim een jaar geleden beloofde (zie bericht), rood-witte stoeltjes??

Related posts