Luque en Suárez leggen ruzie bij

Het handgemeen tussen Albert Luque en Luis Suárez in de rust van het duel tussen feyenoord en Ajax is uitgesproken. Coach Adri Koster riep het tweetal bij zich nadat Suárez was teruggekeerd van interlandverplichtingen met zijn land Uruguay. De 29-jarige Luque meent dat hij meer schuld heeft aan het opstootje dan zijn jongere ploeggenoot. “Als er twee mensen ruzie hebben, hebben er twee schuld. Maar ik ben 29 jaar en Suárez is twintig. Ik ben meer ervaren dan hij,” verklaart hij in het Parool.

“Het is ook meer mijn fout dan die van hem. Hij heeft gezegd dat we er een punt achter moeten zetten. Ik heb hem gezegd dat zoiets van mijn kant niet meer zal gebeuren.” Het is overigens niet de eerste keer dat de Spanjaard het aan de stok kreeg met een ploeggenoot, in 2004 lag hij bij Deportivo La Coruña al eens overhoop met Walter Pandiani.

”Het zijn geen mooie momenten, maar het gebeurt soms. In een carrière van tien jaar heb ik twee van zulke incidenten meegemaakt. Het zal nooit meer gebeuren,” besluit de aanvaller.

Related posts