Mitea terug bij A-selectie, Van der Wiel terug op het veld

Nicolae Mitea trainde maandagochtend voor het eerst in lange tijd weer mee met de A-selectie. De Roemeen is hersteld van een enkelblessure die hij tijdens de voorbereiding op het seizoen opliep. Mitea trainde de afgelopen weken met Jong Ajax en pakte precies een week geleden met het Beloftenelftal weer zijn eerste wedstrijdminuten mee. Tegen Jong RKC viel hij 25 minuten voor tijd in. Donderdag begon hij in de oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo (1-1) in de basis. Hij speelde de eerste helft maakte vanaf de strafschopstip de enige Jong Ajax-treffer.

De Roemeen hoefde maandagochtend niet meteen de harde duels op te zoeken met zijn collega’s. Na wat krachttraining in het zaaltje, werkten de Ajacieden buiten verder aan hun conditie, schot en techniek. Er werden geen partijvormen gespeeld tijdens de eerste training in voorbereiding op het duel met Vitesse van aanstaande zondag.

Gregory van der Wiel verscheen maandagochtend ook weer op het trainingsveld. De jonge verdediger, die tegen feyenoord aan zijn knie geblesseerd raakte, hield het bij loopoefeningen. Wanneer de jeugdinternational weer wedstrijdfit zal zijn, is nog niet bekend.

Related posts