‘Ajax zit (opnieuw) achter Duits talent Marin(18) aan’

Ajax heeft interesse in de talentvolle Duitse voetballer Marko Marin. Dat meldt het Duitse blad Bild Am Sonntag. De 18-jarige middenvelder is dit seizoen een revelatie bij de 2. Bundesligaclub Borussia Mönchengladbach.Ondanks zijn jonge leeftijd is Marin erg belangrijk voor zijn club. Vanwege zijn goede spel wordt hij in Duitsland al Magic Marin genoemd. Ook bij Jong-Duitsland is de in Bosnië geboren speler goed bezig. Afgelopen weekeinde maakte hij nog een schitterende goal tegen Jong-IJsland. De voormalige speler van Eintracht Frankfurt heeft nog een contract tot medio 2010 in Mönchengladbach.

De Amsterdammers zouden echter niet de enigen zijn die achter hem aan zitten. Volgens Bild Am Sonntag zou hij zich ook mogen verheugen in de belangstelling van de Italiaanse clubs AC Milan en Fiorentina. De slechts 1,65m lange jeugdinternational speelde tot nu toe twaalf wedstrijden voor Mönchengladbach waarin hij nog niet tot scoren is gekomen.

Oud nieuws?
De Ajax-interesse in Marin is overigens niet nieuw. In juli van dit jaar verscheen ongeveer hetzelfde bericht en ook toen werd al gerept over de interesse van de Italiaanse clubs (zie bericht)

Related posts